top of page

Els Severyns - Holistisch orthomoleculair therapeut

Ik ben Els Severyns, Menselijk Bioloog, gezondheidsconsulent, Bach consulent, sjamanistisch heler en orthomoleculair therapeut. Tijdens een individueel begeleidingstraject combineer ik alles wat ik weet om jou naar jouw natuurlijk evenwicht te brengen. Ik kan je helpen je gezondheid en welzijn in evenwicht te brengen via:
Orthomoleculair voedingsadvies
Koolhydraatbeperkt voedingsadvies (Pascale Naessens)

Relaxatietherapie

Bachbloesems

Kruidenadvies

Leefstijladvies (slapen - stress - voeding)

Zingeving

Spirituele coaching

Sjamanistische heling

De workshops en cursussen die ik geef, worden gedragen door liefdevolle verbondenheid en een goede vakkennis, waarin jouw ervaring centraal staat. De komende geplande workshops vind je in de Kalender

Mijn jarenlange ervaring met ritueel en ceremonie geeft me de basis om van elk belangrijk moment een dag om te koesteren te maken. 

 

TILIA Levensbegeleiding - praktijk voor jouw natuurlijk evenwicht


Tilia voor mijn verbondenheid met mijn voormoeders. De linde (lat. Tilia Cordata) staat voor mij symbool voor de krachtige vrouwen waarvan ik afstam en voor de verbinding met de natuur en alles rondom ons. 

Levensbegeleiding omdat ik jou wil begeleiden in je leven, met dat wat er voor jou nodig is op dit moment, puttend uit alles wat ik weet (en dat is nogal wat). 
Tijdens een begeleiding reik ik je alle handvatten aan om jou in je kracht te zetten en te laten stralen. Wanneer jij klaar bent om stappen te zetten, ben ik er om je te vertellen welke stappen mogelijk zijn en om je te ondersteunen terwijl jij jouw reis doorheen jouw proces maakt.

Basis opleidingen


Bachelor Geneeskunde (UAntwerpen 1999)
Master Menselijke Biologie (UAntwerpen 2001)
Natuurgerichte Spiritualiteit en Rituelen (Arcadia 2006)
VGL-gezondheidsconsulent (EANG 2009)

Bach-consulent (EANG 2010)
Leerkracht (SCVO Pestalozzi 2012)
Sjamanistisch Heler (Anam Cara 2013)
Postgraduaat Orthomoleculaire gezondheidszorg (ICZO vzw 2020)

Mijn deskundigheid bij jouw individuele begeleiding of tijdens een workshop wordt bevestigd door mijn lidmaatschap van Naturo.

Els bureau.JPG
bottom of page