top of page

Begeleidingstraject Natuurlijk Evenwicht

Je wil je eigen natuurlijke balans ervaren in je leven. Je rugzak mag wat lichter worden. Je zoekt iemand die je hierbij kan ondersteunen. Je kiest voor een begeleidingstraject van TILIA Levensbegeleiding. Vijf afspraken worden vastgelegd. In het eerste gesprek bespreken we jouw situatie en de doelstelling van jouw persoonlijke traject worden bepaald. Tijdens de verdere gesprekken word je intensief gecoacht, zodat je doelstelling bereikt wordt.

Een persoonlijke begeleiding wordt erg toegespitst op dat wat jij nodig hebt. Vanuit mijn kennis begeleid ik je op vlak van bachbloesems, relaxatie, voeding, levenswijze,... De begeleiding bestaat uit gesprekken, oefeningen en adviezen.

Een eerste gesprek (intake) duurt tot anderhalf uur, om een goed beeld te krijgen van jouw noden en doelstellingen te formuleren. Tijdens dit eerste gesprek maken we ook de vier opvolg-afspraken voor het traject, gespreid over 2 à 3 maanden. De verdere gesprekken duren ongeveer een uur, om oefeningen aan te leren, voedingspatronen te doorlopen of nieuwe tips te kunnen bespreken. Veel van die tijd gaat naar het gesprek en vraagstelling om je zelf tot bepaalde inzichten te doen komen.


Indien je zelf een langere begeleiding nodig vindt, worden er extra afspraken ingepland.
 

20181017 Maagd - blonde-girl-female-walk
bottom of page