top of page

Sjamanistische heling

Eerst spreken we over het waarom van de heling. Wat maakt dat jij een sjamanistische heling op dit moment in je leven kan gebruiken? We stemmen af wat het doel is van deze heling.

 

Je neemt je plaats in om geheeld te worden. Dit kan gewoon op een stoel zijn, of liggend op de massagetafel. Je krijgt een dekentje rond je gewikkeld om je comfortabel te voelen. Het is belangrijk dat je op je gemak bent.

Ik vraag aan mijn spirits om mij bij te staan tijdens deze heling. Vaak zullen de spirits het meeste werk doen tijdens de heling.

Alles wat in jouw aura hangt dat je niet meer nodig hebt, wordt verwijderd en kracht wordt teruggebracht in jouw energieveld. Soms komen zielendelen terug op hun plaats.

Na een integratietijd bij een zacht muziekje sluiten we af met een kort gesprek over het verloop van de heling. Een heling duurt anderhalf uur.

Wat er exact gebeurt, hangt af van waarvoor jij klaar bent op dat moment. Ook kan jouw gevoel anders zijn dan dat van mij. Elke cliënt gaat na een heling met een gerust gevoel naar huis.

Een afspraak maken kan via telefoon of via het contactformulier.

Sjamanistische heling
bottom of page