top of page

Spiritcirkel

In de Spiritcirkel vragen we wijsheid en heling aan onze spirituele gids(en). Wees welkom!

In de cirkel laten we samen energie toestromen vanuit aarde en kosmos. We laten de energie stromen doorheen alle aanwezigen. Door samen te ratelen, creëren we een heilige ruimte, waarin we enkel met het spiritueel werk bezig zijn. We nodigen de spirit uit om ons wijsheid en heling te brengen.

 

In een volledig begeleide sjamanistische reis ontmoet je de spirit en vraag je wijsheid en heling. Zo versterk je je innerlijke kracht. We delen van onze ervaringen en doen een meditatie-oefening ter integratie. We sluiten steeds af in dankbaarheid. 

Een Spiritcirkel is een laagdrempelige manier om met je innerlijke zelf in contact te komen via de spirit waarmee we werken. Jouw ervaring is uniek en waardevol voor jou.

Verwacht je aan een hedendaagse manier om sjamanistische technieken te leren kennen en te leren gebruiken voor je eigen welzijn.

 

Els begeleidt de Spiritcirkel (vroeger Dochters van Licht en Krachtcirkels) sinds eind 2011, vanuit liefdevolle draagkracht. Ze creëert en houdt een veilige ruimte, zodat het contact met de spirits als vanzelf verloopt. Jouw eigen ervaring en verbondenheid met datgene wat niet zichtbaar is, staat centraal.  

 

Data en inschrijvingen vind je in de kalender.

Dank je voor de wondermooie ervaring en alle heling die je me hielp ontvangen. Zo veel veranderde in slechts een avond. - J.

group-people-night-morning-lake-dusk-88104-pxhere.com.jpg
bottom of page