top of page

Spiritcirkel

In de Spiritcirkel vragen we wijsheid en heling aan de spirit van de maand. Dit kan een krachtdier zijn of een andere spirit of jouw eigen gids. Wees welkom!

In de cirkel laten we samen energie toestromen. We laten de energie stromen doorheen alle aanwezigen op de tonen van rustige muziek. Zo creëren we een heilige ruimte, waarin we enkel met het spiritueel werk bezig zijn. We maken een meditatieve reis met het seizoen. We ontmoeten de spirits en vragen wijsheid en heling. Zo versterken we onze innerlijke kracht. We delen van onze ervaringen en sluiten af in dankbaarheid. 

 

Els begeleidt de Spiritcirkel (vroeger Dochters van Licht en Krachtcirkels) sinds eind 2011, vanuit liefdevolle draagkracht. Ze creëert en houdt een veilige ruimte, zodat het contact met de spirits als vanzelf verloopt. Jouw eigen ervaring en verbondenheid met datgene wat niet zichtbaar is, staat centraal.  

 

Data en inschrijvingen vind je in de kalender.

Dank je voor de wondermooie ervaring en alle heling die je me hielp ontvangen. Zo veel veranderde in slechts een avond. - J.

group-people-night-morning-lake-dusk-88104-pxhere.com.jpg
bottom of page