© 2017-2019  TILIA Levensbegeleiding - Antwerpen

  • TILIA Levensbegeleiding op Facebook
  • TILIA Levensbegeleiding op LinkedIn

Voedselcombinaties

Wil je gezond eten en dat opgeblazen gevoel vergeten alsof het nooit bestaan heeft? Door de juiste voedselcombinaties te gebruiken per maaltijd, geef je je lichaam ondersteuning om zo veel mogelijk voedingsstoffen uit je dagelijkse voeding te kunnen opnemen. Zoals Hippocrates al zei: "Laat je voeding je medicijn zijn".

Hoe doe je dat?

Je kan zelf op zoek gaan, of je kan deze korte cursus volgen.
In vier lessen komen zowel ontbijt, lunch, hoofdmaaltijd en tussendoortjes aan bod. De juiste combinaties worden toegepast en de versterkende werking van de voedingsmiddelen wordt toegelicht. Er worden enkele voorbeeldrecepten meegegeven, zodat je zelf inspiratie krijgt om ermee aan de slag te gaan.


Door de voedselcombinaties te bestuderen en te gebruiken, kwam Els, net zoals Pascale Naessens, tot de conclusie dat dit een heel waardevolle methode is om met echte voeding je lichaam te geven wat het nodig heeft. In enkele lessen leert u zelf de kneepjes van de juiste combinaties.

Neem een kijkje in de Kalender voor de planning van deze cursus. Daar kan je je ook inschrijven. Je kan de cursus ook voor jouw groep laten geven. Geef dan je contactgegevens door via het contactformulier.