top of page

Stiltewandeling

Genieten van prachtige natuur, in stilte, gedurende een wandeling van een kleine vijf kilometer. Van de parking gaan we te voet het bos in en duiken we in de stilte. Ongeveer halfweg stoppen we midden in de natuur voor een begeleide rechtstaande meditatie met het seizoen en het moment, om je helemaal in verbinding met de natuur in je eigen kracht te zetten. We nemen een pauze om kort te delen wat de meditatie ons bracht en wandelen in stilte verder tot we terug op onze startplek zijn aangekomen.


Praktisch:
De wandeling vindt volledig buiten plaats. Draag kledij die gemakkelijk zit en tegen een beetje modder kan. Zorg dat je beschermd bent voor de weersomstandigheden en eventueel ook iets tegen steek- of bijtinsekten. Je kan iets meebrengen om te drinken en te eten voor jezelf - tijdens de pauze is er tijd om een slok en een hapje te nemen. Eventueel kan er op de aankomstplek nog even nagepraat worden over je ervaring.


Els begeleidt deze wandeling en meditatie vanuit haar verbondenheid met de natuur en haar kennis van meditatieve technieken, waarbij je wordt begeleid om die verbondenheid met de natuur voor jezelf te vinden. 
Jouw eigen beleving en ervaring staat centraal.

Data en inschrijvingen vind je in de kalender

Image by Muhammad Ma'ruf
bottom of page