top of page

RELAX

Stress kom je elke dag tegen, vaak te veel.
Ons stressmechanisme komt onder druk te staan. 
Hoe ga je hiermee om? 


Leer je stress herkennen en te verminderen.
In het RELAX programma brengen we in vijf lessen rust in ons leven van elke dag, door technieken rond ademhaling, spierontspanning, focus, verbeelding en slapen.

 

Je leert op een zachte manier verschillende relaxatietechnieken om zowel op het fysieke als het mentale vlak je stress te herkennen en te verminderen. Je komt meer in contact met je lichaam en met je gedachten. Je leert dat niet elke gedachte waardevol is voor een natuurlijk evenwicht. Zo kom je dichter bij jezelf.

Elke les behandelt een thema. De juiste spierontspanning wordt aangeleerd, technieken rond het thema staan centraal in de les en je krijgt alle oefeningen mee naar huis zodat je ze thuis kan herhalen.

Je krijgt een werkboekje mee met de oefeningen die we in de lessen behandelen. Thuis oefenen zorgt ervoor dat je er na verloop van tijd niet meer bij nadenkt om goed te ademen of je spieren te ontspannen. 

 

Data en inschrijvingen vind je in de Kalender.

Els doceerde Stressbeheersing door Biorelaxatie aan de studenten gezondheidsconsulent, burn-out coach, persoonlijkheidscoach en gezondheidstherapeut aan de Europese Academie voor Natuurlijke gezondheidszorg in Antwerpen van 2016 tot en met 2020. Vanuit deze lessen en de ervaring in de praktijk sinds 2011 is het RELAX programma ontstaan. Van harte welkom!

bottom of page