top of page

Natuurziel

Ben je nieuwsgierig hoe te leven met de seizoenen en de energie die ze meebrengen in je leven te integreren? Tijdens het spiritueel jaartraject Natuurziel gaan we onderzoeken in onszelf hoe de energie van elk seizoen en natuurelement aanwezig is in en rondom ons en hoe we daar voor onszelf mee aan de slag kunnen gaan.

Dit doen we door te filosoferen over de natuur in deze tijd van het jaar, het element van het seizoen in onszelf te onderzoeken en meditatie met het seizoen in verbondenheid. Je leert in dit jaartraject hoe de cyclus van het jaar en van de natuur verband houdt met ons leven en met onze beleving.

Natuurziel vindt plaats telkens op de derde woensdag van de maand. Elke maand is er een thema dat past bij het seizoen. Je kan je inschrijven voor een volledig jaartraject, dat van start zal gaan op 20 december 2023.

 

Praktisch:

Natuurziel is een traject in een kleine groep. Doordat de groep klein is, kan er ingegaan worden op persoonlijke beleving.
Breng een notitieboekje en schrijfgerief mee om meditaties en ervaringen te kunnen noteren en tekenen.

 

Els begeleidt dit jaartraject vanuit haar kennis van natuurfilosofie en Westeuropese spiritualiteit. Ze houdt een veilige ruimte, zodat jij in vol vertrouwen in de ervaring kan gaan.

Data en inschrijvingen vind je in de kalender.

landscape-tree-water-nature-forest-outdoor-460201-pxhere.com.jpg
bottom of page