top of page

wo 06 sep

|

Parking Bergstraat

Stiltewandeling

Wandeling in stilte met begeleide meditatie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stiltewandeling
Stiltewandeling

Tijd en locatie

06 sep 2023, 10:00 – 12:00

Parking Bergstraat, Bergstraat, 3390 Tielt-Winge, België

Over het evenement

Genieten van prachtige natuur, in stilte, gedurende een wandeling van een kleine vijf kilometer. Ongeveer halfweg stoppen we voor een begeleide meditatie met het seizoen en het moment, om je helemaal in verbinding met de natuur in je eigen kracht te zetten. We nemen een pauze om kort te delen wat de meditatie ons bracht en wandelen in stilte verder tot we terug op onze startplek zijn aangekomen.

Praktisch: De wandeling vindt volledig buiten plaats. Draag kledij en schoçenen die gemakkelijk zitten en tegen een beetje modder kan (altijd - het wandelgebied heeft ook bij heel warm weer een vochtige ondergrond). Zorg dat je beschermd bent voor de weersomstandigheden en eventueel ook iets tegen steek- of bijtinsekten. Je kan iets meebrengen om te drinken en te eten voor jezelf - tijdens de pauze is er tijd om een slok en een hapje te nemen. Eventueel kan er op de aankomstplek buiten nog even nagepraat worden over je ervaring.

Els begeleidt deze wandeling en meditatie vanuit haar verbondenheid met de natuur en haar kennis van meditatieve technieken, waarbij je wordt begeleid om die verbondenheid met de natuur voor jezelf te vinden.  Jouw eigen beleving en ervaring staat centraal.

Tickets

  • Stiltewandeling

    Inbegrepen: begeleiding van de wandeling en de meditatie

    € 10,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page