top of page

vr 19 apr

|

Parking aan begin Vraagstraat

Stiltewandeling

Wandeling in stilte met begeleide meditatie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stiltewandeling
Stiltewandeling

Tijd en locatie

19 apr 2024, 13:00 – 15:00

Parking aan begin Vraagstraat, De Vraagstraat, 2960 Brecht, België

Over het evenement

Genieten van prachtige natuur, in stilte, gedurende een wandeling van een kleine vijf kilometer. Ongeveer halfweg stoppen we voor een begeleide meditatie met het seizoen en het moment, om je helemaal in verbinding met de natuur in je eigen kracht te zetten. We nemen een pauze om kort te delen wat de meditatie ons bracht en wandelen in stilte verder tot we terug op onze startplek zijn aangekomen.

Praktisch: De wandeling vindt volledig buiten plaats. Draag kledij en schoenen die gemakkelijk zitten en tegen een beetje modder kunnen (het bos kan wat nat zijn). Zorg dat je beschermd bent voor de weersomstandigheden en eventueel ook iets tegen steek- of bijtinsekten. Je kan iets meebrengen om te drinken en te eten voor jezelf - tijdens de pauze is er tijd om een slok en een hapje te nemen. 

Let op: We vertrekken van de parking onmiddellijk het bos in. We komen ook terug aan op de parking. Na de activiteit kan er eventueel nagepraat worden.

Els begeleidt deze wandeling en meditatie vanuit haar verbondenheid met de natuur en haar kennis van meditatieve technieken, waarbij je wordt begeleid om die verbondenheid met de natuur voor jezelf te vinden.  Jouw eigen beleving en ervaring staat centraal.

Tickets

  • Stiltewandeling

    Inbegrepen: begeleiding van de wandeling en de meditatie

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page