top of page

vr 20 okt

|

Huize Chartreuze

Spiritcirkel - Voorouders

In een volledig begeleid sjamanistisch ritueel ontvang je wijsheid en heling van het voorouderveld en jouw eigen voorouders.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spiritcirkel - Voorouders
Spiritcirkel - Voorouders

Tijd en locatie

20 okt 2023, 19:00 – 22:00

Huize Chartreuze, Dutselhoek 47, 3220 Holsbeek, België

Over het evenement

Ben je benieuwd hoe de Voorouders je kunnen bijstaan in jouw leven en wat zij kunnen betekenen op jouw spirituele pad?

Wees welkom om tijdens deze workshop verbinding te maken met de Voorouders. Na een woordje uitleg wekken samen energie op door samen te ratelen of te drummen. We creëren met deze energie een heilige ruimte. We doen een meditatie-oefening met het seizoen en vragen de spirits om aanwezigheid in ons ritueel. We maken contact met het voorouderveld en vragen om wijsheid en heling van onze eigen voorouders in een volledig begeleid sjamanistisch ritueel. We delen onze ervaringen en sluiten de avond af in dankbaarheid.

Een Spiritcirkel is een laagdrempelige manier om met je innerlijke zelf in contact te komen via de spirit waarmee we werken. Jouw ervaring is uniek en waardevol voor jou. Hier krijg je heling en wijsheid mee. Verwacht je aan een hedendaagse manier om sjamanistische technieken te leren kennen en te leren gebruiken voor je eigen welzijn.

Om 19:00 staan we klaar om je te ontvangen, om 19:30 gaan we van start. Om 22:00 is de cirkel afgerond.

Voor deze workshop mag je met de auto tot aan Huize Chartreuze rijden. Rechts naast het huis is voldoende parkeerplaats. Uiteraard wordt carpoolen aangemoedigd.

Wat breng je mee? - notitieboek en schrijfgerief om je ervaringen te noteren of te tekenen - een mok om thee te drinken - een dekentje om het jezelf comfortabel te maken - een matje indien je de sjamanistische reis liggend wil ervaren (stoelen zijn voorzien) - kleed jezelf in gemakkelijke kledij - een ratel of drum om samen energie te maken bij het begin van de cirkel (ik heb ter plaatse ook enkele ratels te koop van Elenor Creations).

Els begeleidt cirkels sinds eind 2011, vanuit de liefdevolle draagkracht. Jouw ervaring in verbondenheid met datgene wat niet zichtbaar is, staat centraal.

Tickets

  • Spiritcirkel

    Je inschrijving voor de Spiritcirkel is hiermee in orde. Betaal het inschrijvingsgeld vooraf op het rekeningnummer BE15 0017 6121 2630. Eventueel kan je ook ter plaatse betalen cash of via de app. Een factuur ontvang je automatisch na betaling.

    € 30,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page