top of page

vr 12 jan

|

Great White Whale Center

Spiritcirkel - Moeder Aarde

In een volledig begeleid sjamanistisch ritueel ontvang je wijsheid en heling van Moeder Aarde.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spiritcirkel - Moeder Aarde
Spiritcirkel - Moeder Aarde

Tijd en locatie

12 jan 2024, 19:30 – 22:00

Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek, België

Over het evenement

Ben je benieuwd hoe Moeder Aarde je kan bijstaan in jouw leven en wat deze kan betekenen op jouw spirituele pad?

Wees welkom om tijdens deze workshop verbinding te maken met Moeder Aarde. Na een woordje uitleg wekken samen energie op door samen te ratelen of te drummen. We creëren met deze energie een heilige ruimte. We vragen de spirits om aanwezigheid. We maken contact met Moeder Aarde en vragen om wijsheid en heling in een volledig begeleide sjamanistische reis. We delen onze ervaringen. We integreren de gekregen informatie en heling door een meditatie-oefening en sluiten de avond af in dankbaarheid.

Een Spiritcirkel is een laagdrempelige manier om met je innerlijke zelf in contact te komen via de spirit waarmee we werken. Jouw ervaring is uniek en waardevol voor jou. Hier krijg je heling en wijsheid mee.

Verwacht je aan een hedendaagse manier om sjamanistische technieken te leren kennen en te leren gebruiken voor je eigen welzijn.

Praktisch: 

Om 19:00 staan we klaar om je te ontvangen, om 19:30 gaan we van start. Om 22:00 is de cirkel afgerond.

Wat breng je mee? - notitieboek en schrijfgerief om je ervaringen te noteren of te tekenen - kleed jezelf in gemakkelijke kledij - sokken of pantoffels voor in de zaal (schoenen dienen aan de inkom te blijven) - een flesje water dat goed afsluit voor de dorst tijdens de workshop (na afloop kan er nog nagepraat worden in de Cosmic Womb ter plaatse, daar is drank en versnapering voorzien) - een kaarsje in een houder - een ratel om samen energie te maken bij het begin van de cirkel (ik heb ter plaatse ook enkele ratels te koop van Elenor Creations).

Els begeleidt cirkels sinds eind 2011, vanuit de liefdevolle draagkracht. Jouw ervaring in verbondenheid met datgene wat niet zichtbaar is, staat centraal.

Tickets

  • Spiritcirkel

    Je inschrijving voor de Spiritcirkel is hiermee in orde. Betaal vooraf op het rekeningnummer BE15 0017 6121 2630 of ter plaatse betalen cash of via de app. een factuur krijg je automatisch toegestuurd na betaling.

    € 30,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page