top of page

vr 17 nov

|

Huize Chartreuze

Spiritcirkel - jouw eigen gids

In een volledig begeleid sjamanistisch ritueel ontvang je wijsheid en heling van jouw eigen gids of beschermengel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spiritcirkel - jouw eigen gids
Spiritcirkel - jouw eigen gids

Tijd en locatie

17 nov 2023, 19:00 – 22:00

Huize Chartreuze, Dutselhoek 47, 3220 Holsbeek, België

Over het evenement

Ben je benieuwd hoe jouw eigen gids je kan bijstaan in jouw leven en wat deze kan betekenen op jouw spirituele pad?

Wees welkom om tijdens deze workshop verbinding te maken met jouw eigen gids. Na een woordje uitleg wekken samen energie op door samen te ratelen of te drummen. We creëren met deze energie een heilige ruimte. We doen een meditatie-oefening met het seizoen en vragen de spirits om aanwezigheid. We maken contact met onze eigen spirituele gids en vragen om wijsheid en heling in een volledig begeleid sjamanistisch ritueel. We delen onze ervaringen en sluiten de avond af in dankbaarheid.

Een Spiritcirkel is een laagdrempelige manier om met je innerlijke zelf in contact te komen via de spirit waarmee we werken. Jouw ervaring is uniek en waardevol voor jou. Hier krijg je heling en wijsheid mee.

Verwacht je aan een hedendaagse manier om sjamanistische technieken te leren kennen en te leren gebruiken voor je eigen welzijn.

Praktisch: 

Om 19:00 staan we klaar om je te ontvangen, om 19:30 gaan we van start. Om 22:00 is de cirkel afgerond.

Wat breng je mee? - notitieboek en schrijfgerief om je ervaringen te noteren of te tekenen - een mok om thee te drinken - een dekentje om het jezelf comfortabel te maken (stoelen zijn voorzien) - kleed jezelf in gemakkelijke kledij - een ratel of drum om samen energie te maken bij het begin van de cirkel (ik heb ter plaatse ook enkele ratels te koop van Elenor Creations).

Els begeleidt cirkels sinds eind 2011, vanuit de liefdevolle draagkracht. Jouw ervaring in verbondenheid met datgene wat niet zichtbaar is, staat centraal.

Tickets

  • Spiritcirkel

    Je inschrijving voor de Spiritcirkel is hiermee in orde. Betaal vooraf op het rekeningnummer BE15 0017 6121 2630 of ter plaatse betalen cash of via de app. een factuur krijg je automatisch toegestuurd na betaling.

    € 30,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page