top of page

vr 10 mrt

|

De Balkende Hoeve

Spiritcirkel - jouw eigen gids

In een volledig begeleid sjamanistisch ritueel ontvang je wijsheid en heling van jouw eigen gids of beschermengel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spiritcirkel - jouw eigen gids
Spiritcirkel - jouw eigen gids

Tijd en locatie

10 mrt 19:15 – 21:45

De Balkende Hoeve, Nieuwrodese Steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

Ben je benieuwd hoe jouw eigen gids je kan bijstaan in jouw leven en wat deze kan betekenen op jouw spirituele pad?

Wees welkom om tijdens deze workshop verbinding te maken met jouw eigen gids. Na een woordje uitleg wekken samen energie op door samen te ratelen of te drummen. We creëren met deze energie een heilige ruimte. We doen een meditatie-oefening met het seizoen en vragen de spirits om aanwezigheid in ons ritueel. We maken contact met onze eigen spirituele gids en vragen om wijsheid en heling in een volledig begeleid sjamanistisch ritueel. We delen onze ervaringen en sluiten de avond af in dankbaarheid.

Een Spiritcirkel is een laagdrempelige manier om met je innerlijke zelf in contact te komen via de spirit waarmee we werken. Jouw ervaring is uniek en waardevol voor jou. Hier krijg je heling en wijsheid mee.

Verwacht je aan een hedendaagse manier om sjamanistische technieken te leren kennen en te leren gebruiken voor je eigen welzijn.

Praktisch:

De spiritcirkel vindt plaats op vrijdag 10 maart 2023, in de yurt van De Balkende Hoeve, Nieuwrodese Steenweg 64, 3200 Aarschot. Om 19:15 staan we klaar om je te ontvangen, om 19:30 gaan we van start. Om 22:00 is de cirkel afgerond.

Wat breng je mee? - notitieboek en schrijfgerief om je ervaringen te noteren of te tekenen - een mok om thee te drinken - een dekentje om het jezelf comfortabel te maken (kussens zijn voorzien) - kleed jezelf in laagjes, we zitten in een yurt waar de temperatuur kan schommelen - een ratel of drum om samen energie te maken bij het begin van de cirkel (ik heb ter plaatse ook enkele ratels te koop van Elenor Creations).

Els begeleidt cirkels sinds eind 2011, vanuit de liefdevolle draagkracht. Jouw ervaring in verbondenheid met datgene wat niet zichtbaar is, staat centraal.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Spiritcirkel

  € 30,00

  Je inschrijving voor de Spiritcirkel is hiermee in orde. Betaal vooraf jouw factuur (je ontvangt deze in een aparte e-mail) op het rekeningnummer BE15 0017 6121 2630. Eventueel kan je ook ter plaatse betalen cash of via de app.

  € 30,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page