top of page

wo 20 sep

|

Dichterbij me

RELAX - volledige cursus

Leer ontspannen door het leven gaan in vijf lessen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
RELAX - volledige cursus
RELAX - volledige cursus

Tijd en locatie

20 sep 2023, 19:30 – 21:30

Dichterbij me, Windmolenstraat 17, 3472 Kortenaken, België

Over het evenement

Je ondervindt vaak stress doorheen je leven en zou deze willen aanpakken op een natuurlijke manier.

In het RELAX-programma van TILIA Levensbegeleiding leer je hoe je dit kan doen. In vijf lessen gaan we aan de slag rond de thema's Ademhaling, ontspanning, focus, verbeelding en slaap.

Per thema behandelen we fysieke spierontspanningsoefeningen, maar ook mentale oefeningen kunnen je meer RELAX door het leven doen gaan. Je krijgt een werkboekje met oefeningen, tips rond het thema van de avond, we oefenen in de les en we eindigen elke avond met een heerlijk ontspannende oefening. Door thuis te oefenen kan je de oefeningen doorheen je dag integreren en ga je meer ontspannen door het leven.

Deze cursus vindt plaats in Kersbeek-Miskom op woensdagavonden 20 september, 4 en 18 oktober en 8 en 29 november, telkens van 19:30 tot en met 21:30.

Schrijf je in voor 1 september, dan is er een vroegboekkorting van 10 euro met kortingscode RELAX23. Deze code geef je in bij je inschrijving.

Wat breng je mee?

Een dekentje om je warm te houden, een matje om op te liggen, een mok voor thee of water, schrijfgerief

Kleed jezelf in gemakkelijke kledij. 

Els doceerde Stressbeheersing door Biorelaxatie aan de studenten gezondheidsconsulent, burn-out coach, persoonlijkheidscoach en gezondheidstherapeut aan de Europese Academie voor Natuurlijke gezondheidszorg in Antwerpen van 2016 tot en met 2020. Vanuit deze lessen en de ervaring in de praktijk sinds 2011 is het RELAX programma ontstaan.

Tickets

  • RELAX - volledige cursus

    Inschrijving voor de volledige cursus RELAX

    € 189,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page