top of page

wo 20 dec

|

Mind Body Matters

Natuurziel

Leer de cyclus van het jaar en van de natuur ervaren in je leven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Natuurziel
Natuurziel

Tijd en locatie

7 andere datums

20 dec 2023, 19:30 – 21:30

Mind Body Matters, Bloemenveld 30, 2610 Antwerpen, België

Over het evenement

Ben je nieuwsgierig hoe te leven met de seizoenen en de energie die ze meebrengen in je leven te integreren? Tijdens het spiritueel jaartraject Natuurziel gaan we onderzoeken in onszelf hoe de energie van elk seizoen en natuurelement aanwezig is in en rondom ons en hoe we daar voor onszelf mee aan de slag kunnen gaan.

Dit doen we door te filosoferen over de natuur in deze tijd van het jaar, het element van het seizoen in onszelf te onderzoeken en meditatie met het seizoen in verbondenheid. Je leert in dit jaartraject hoe de cyclus van het jaar en van de natuur verband houdt met ons leven en met onze beleving.

Natuurziel vindt plaats telkens op de derde woensdag van de maand. Elke maand is er een thema dat past bij het seizoen. Je kan je nu al inschrijven voor het volledig jaartraject, dat van start zal gaan op 20 december 2023. We maken het hele jaar rond tot en met 18 december 2024. Per sessie betaal je hiervoor 40 euro. Inschrijven kan per avond. Indien je wenst in te schrijven voor het hele jaartraject, kies dan het andere evenement aub.

Praktisch:

Natuurziel is een traject in een kleine groep. Om 19:15 staan we klaar om je te ontvangen, om 19:30 gaan we van start. Doordat de groep klein is, kan er ingegaan worden op persoonlijke beleving. Breng een notitieboekje en schrijfgerief mee om meditaties en ervaringen te kunnen noteren en tekenen.

Parkeren doe je best aan het Dokter Donnyplein en van daar wandel je nog 200 m tot aan de groepspraktijk Mind Body Matters. Indien je met het openbaar vervoer komt: bus 22 stopt aan hetzelfde plein.

Els begeleidt dit jaartraject vanuit haar kennis van natuurfilosofie en Westeuropese spiritualiteit. Ze houdt een veilige ruimte, zodat jij in vol vertrouwen in de ervaring kan gaan.

Tickets

  • Natuurziel

    Hiermee is je inschrijving voor een sessie Natuurziel in Wilrijk in orde. Welkom!

    € 40,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page