top of page

di 25 jun

|

TILIA Levensbegeleiding

Cursus Natuurlijke Voeding - les 4: Koolhydraten

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cursus Natuurlijke Voeding - les 4: Koolhydraten
Cursus Natuurlijke Voeding - les 4: Koolhydraten

Tijd en locatie

25 jun 2019, 19:45 – 22:00

TILIA Levensbegeleiding, Frans Gaillystraat 37, 2610 Antwerpen, België

Over het evenement

Wil je gezond eten en dat opgeblazen gevoel vergeten alsof het nooit bestaan heeft? Door net dat te eten wat je nodig hebt, geef je je lichaam ondersteuning om zo veel mogelijk voedingsstoffen uit je dagelijkse voeding te kunnen opnemen. Zoals Hippocrates al zei: "Laat je voeding je medicijn zijn".

Hoe doe je dat?

Je kan zelf op zoek gaan, of je kan deze korte cursus volgen.

In vier lessen komen zowel ontbijt, lunch, hoofdmaaltijd en tussendoortjes aan bod. Er wordt gesproken over voedselcombinaties, inhoudsstoffen en zuur-base evenwicht. De versterkende werking van de voedingsmiddelen wordt toegelicht. Er worden enkele voorbeeldrecepten meegegeven, zodat je zelf inspiratie krijgt om ermee aan de slag te gaan. In enkele lessen leert u zelf de basis van een gezonde Natuurlijke Voeding.

Door natuurlijke voeding te bestuderen en te gebruiken, leerde Els om met echte voeding je lichaam te geven wat het nodig heeft. Als Menselijk Bioloog en VGL-gezondheidsconsulent heeft ze alle kennis in huis om je met degelijke achtergrondinformatie helder uit te leggen hoe je door de bomen van alles wat er rond voeding te doen is, het bos weer ziet. Je leert voeding weer te appreciëren en je merkt dat het eenvoudig is om gezond te eten.

Tickets

  • Natuurlijke Voeding les 4

    Je schrijft je in enkel voor les 4 van de cursus Natuurlijke Voeding.

    € 30,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page