Vrouwencirkel Dochters van Licht

Dochters van Licht is een vrouwencirkel waarin vrouwen samenkomen in verbondenheid om raad te vragen aan hun gidsen. Ken je je eigen gids nog niet, dan leer je deze tijdens de workshop vanzelf kennen. Wees welkom!

In de cirkel beginnen we met het opwekken van energie. We laten de energie stromen doorheen alle aanwezigen op de tonen van rustige muziek. In deze energie maken we een meditatieve reis met het seizoen. We ontmoeten onze gidsen en vragen raad over het thema van de maand. Zo versterken we onze innerlijke kracht. We eindigen met het delen van onze ervaringen en een fijne babbel. 


Praktisch: Aankomen kan vanaf 19.45 en we starten stipt om 20.00. Draag kledij waarin je je goed voelt en breng zeker een notitieboek en schrijfgerief mee.  Je betaalt 20 euro voor deze sessies, inclusief een drankje en gezonde versnapering.  

 

Els begeleidt de vrouwencirkel Dochters van Licht sinds eind 2011,  vanuit de liefdevolle draagkracht als vrouw. Verbondenheid met elkaar en met datgene wat niet zichtbaar is, staat centraal.  

 

Data en inschrijvingen vind je in de kalender.

© 2017-2020  TILIA Levensbegeleiding - Antwerpen

  • TILIA Levensbegeleiding op Facebook
  • TILIA Levensbegeleiding op LinkedIn